Disclaimer

Real Estate

Deze disclaimer is van toepassing op deze website van Casarion, een merk van Community Hypotheken B.V., gevestigd te Utrecht. Met het bezoeken van deze site en het gebruik van de informatie ga je akkoord met onze voorwaarden.

Inhoud & doel

De inhoud op deze website is geen aanbod, advies of financiƫle dienst. De informatie op deze website is alleen bedoelt voor het verstrekken van informatie van algemene aard. De informatie op de website is niet bedoeld als advies, Casarion geeft geen advies. Wij verzoeken u om niet te vertrouwen op de informatie op onze website voor het maken van een investeringsbesluit. Gebruik een erkend financieel adviseur om advies in te winnen.

Aansprakelijkheid

U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud van deze website. We hebben de website nauwkeurig samengesteld. Toch kunnen wij niet garanderen dat de inhoud altijd juist, volledig en actueel is. Informatie op de website kan op elk moment, zonder notificatie vooraf, worden gewijzigd. Casarion accepteert geen aansprakelijkheid op basis van de inhoud van deze site. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze site. Het Nederlands recht is van toepassing op deze website.

Intellectueel eigendom

De tekst, inhoud, afbeeldingen en documenten op deze website zijn intellectueel eigendom van Casarion. Het is de gebruiker van de website toegestaan de informatie te bewaren, printen, downloaden, analyseren of kopiƫren voor persoonlijk of ander niet-commercieel gebruik. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Casarion, openbaar te maken, te distribueren of over te nemen. Casarion behoudt alle rechten in relatie tot de inhoud op deze website.