Procedure

Real Estate

Je bent 5 stappen verwijderd van een verhuurhypotheek

1
Doe de aanvraag in onze portal

Als eerste stap vragen we u om de belangrijkste gegevens aan ons door te geven via onze portal. Dat betreft informatie over het onderpand, over uzelf en over de lening die u wenst. Om gebruik te maken van de portal moet u zich eerst registreren. Vervolgens verloopt alle correspondentie via de beveiligde route van ‘Mijn Casarion’.

2
Zeg ja tegen de term sheet met ons renteaanbod

Op basis van de eerste checks ontvangt u van ons een indicatief renteaanbod in de vorm van een term sheet waarin de belangrijkste voorwaarden voor uw Verhuurhypotheek zijn opgenomen. U ontvangt de term sheet binnen een dag en de term sheet bijft twee weken geldig. Onderteken de term sheet voor akkoord en upload het document in ‘Mijn Casarion’.

3
Zorg voor taxatie en andere documenten

Na ontvangst van de getekende term sheet vragen we u om aanvullende documenten. Ook dat loopt via ‘Mijn Casarion’. We vragen onder meer om een taxatierapport dat aan bepaalde voorwaarden moet voldoen. We hebben hierover afspraken gemaakt met een aantal taxateurs die u kunt selecteren. U regelt de betaling rechtstreeks met de taxateur. De gevraagde documenten, inclusief het taxatierapport, kunt u uploaden in ‘Mijn Casarion’.

4
Onderteken de offerte

Hebben we alle documenten van u ontvangen? Dan kunnen we uw aanvraag beoordelen. Misschien dat we dan nog wat vragen hebben. Als alles duidelijk is, ontvangt u van ons een offerte. De offerte blijft vier weken geldig. Bij groen licht vragen we u de getekende offerte te uploaden in ‘Mijn Casarion’.

5
Rond de boel af bij een notaris

Als u de offerte heeft getekend, kiest u een notaris om de boel af te ronden. Wij vragen aan de notaris om de hypotheekakte op te maken en de lening uit te betalen. Daarmee is de aanvraag afgerond en beschikt u over uw geld. Op naar uw volgende investering!

Meteen aan de slag!

Vraag & antwoord

Bekijk alle vragen