Voor wie?

Real Estate

De Verhuurhypotheek van Casarion is er voor kleine en middelgrote professionele marktpartijen die beleggen in woningen om die op commerciële basis te verhuren. Bij ons kunt u terecht voor iedere nieuwe investering in residentieel vastgoed, maar ook voor de (her)financiering van uw bestaande woningenportefeuille. Wij verstrekken hypotheken aan rechtspersonen, maar ook aan natuurlijke personen die handelen in de uitoefening van hun beroep of bedrijf. Dat doen we voor beginnende en meer ervaren vastgoedbeleggers.

Advies nodig?

Beleggen in woningen is een vak apart. Wij geven algemene informatie over de Casarion Verhuurhypotheek, maar wij geven geen advies. Laat u daarom adviseren door een financieel expert die ons product goed kent en die rekening houdt met uw situatie.

Bij ons regelt u het zelf

Wie geen adviseur nodig heeft, vraagt zelf een offerte aan via onze beveiligde portal. Snel en gemakkelijk. Ontdek zelf hoe u in vijf eenvoudige stappen bij ons een Verhuurhypotheek afsluit die past bij uw investering. Op deze manier heeft u zelf controle over uw aanvraag.

Waarom Casarion?

Bij ons regelt u het zelf

Wie geen adviseur nodig heeft, vraagt zelf een offerte aan via onze beveiligde portal. Snel en gemakkelijk. Ontdek zelf hoe u in vijf eenvoudige stappen bij ons een Verhuurhypotheek afsluit die past bij uw investering.

Persoonlijk contact

Onze dienstverlening gebeurt online, maar u kunt ons ook altijd even bellen. Heeft u vragen over de Casarion Verhuurhypotheek of over het aanvraagproces? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Snel en gemakkelijk

Door onze innovatieve aanpak zijn we in staat om u snel een oplossing op maat te bieden. De Casarion Verhuurhypotheek is een helder en transparant financieel product zonder gedoe. We houden het graag simpel.

Scherpe tarieven

We bieden scherpe rentetarieven die u tot tien jaar vast kunt zetten. Onze annuïtaire hypotheek wordt berekend op basis van aflossing over maar liefst 35 jaar. Wilt u liever niet aflossen? Dat kan ook, als uw lening een Loan-to-Value (LTV) heeft van 80% of minder.