Over ons

Real Estate

Casarion is een handelsnaam van Community Hypotheken BV, opgericht in 2016. Wij zijn gespecialiseerd in het financieren van zakelijk vastgoed.

De afgelopen jaren heeft Community Hypotheken financieringen verstrekt onder eigen naam. Dat doen we met de steun van institutionele beleggers en andere financiers. In 2019 hebben we onze Verhuurhypotheek ontwikkeld waarmee we inspringen op een groeiende behoefte in de Nederlandse markt. Met de introductie van Casarion richten we ons volledig op de financiering van verhuurde woningen in Nederland.

We werken samen met een aantal vaste partners waaronder adviseurs, taxateurs en financiers. Ook processen zijn grotendeels geautomatiseerd, maar uiteraard kijken onze mensen mee met iedere aanvraag. Ons eigen team beoordeelt iedere hypotheek alvorens we een definitieve kredietbeslissing nemen. Aan de voorkant werken we samen met Fundion die namens ons een deel van het aanvraagproces verzorgd. Aan de achterkant is BCMGlobal door ons aangesteld voor de administratie en het beheer van onze leningenportefeuille.

Neem contact met ons op

Meer weten?

Arco ten Klooster

Managing Director Casarion

“Wij geloven in heldere communicatie en duidelijke, soepele processen. Maar we weten ook dat geen enkele hypotheekaanvraag hetzelfde is. Heeft u vragen over ons product of over de procedure? Ons team staat voor u klaar.”

Contact opnemen
Arco ten Klooster